We mogen weer, wat fijn! Dit jaar trappen we af met een leuk kinderconcert: Een kist vol liedjes.

Een kist vol liedjes is een muzikaal programma voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, bij Apennoten spelen de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) zelf ook mee. Want muziek maken doe je samen!

In deze nieuwe theatershow van Apennoten staat een grote kist op het podium. Telkens mag een van de kleuters iets uit de kist pakken. Bij alles wat er tevoorschijn komt hoort een speciaal liedje.

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke, en begeleid op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden.

De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Datum: zondag 24 april 2022, 16.00-17.00

Entreeprijs: € 5,00

Locatie: Kerkje Zuiderwoude, kerk open vanaf 15.30.

Als u verzekerd wilt zijn van een plaats, dan kunt u uw kaart(en) reserveren door een e-mail te sturen aan jeanneklein@planet.nl. Graag aantal volwassenen en kinderen bij de reservering opgeven.