In dit programma komen twee bijzondere muzikale werelden samen: het warme geluid van celliste Mascha van Nieuwkerk, bekend van haar optredens bij Podium Witteman met Fuse, en de scherpe contrasten van flamencogitarist Jeff Heijne. Mascha en Jeff hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet, maar al snel is ‘een nieuwe muzikale liefde’ opgebloeid. 
De twee topmusici zijn direct de studio ingedoken om hun werelden muzikaal met elkaar te verbinden. In ‘Between us’ hoort u het resultaat van deze uitwisseling. Het programma is een intiem gesprek tussen twee musici met totaal verschillende achtergronden die beiden op zoek zijn naar hun eigen geluid. Op het programma staan composities van de cd ‘Reflejos del Alma’, persoonlijke bewerkingen van werk van De Falla, Vaarzon Morel, Taylor, Bartók, Fauré, Cassadó en Martinů, én hun eerste samen geschreven compositie ‘Delante de Ti’.

Wanneer: Zaterdag 19 oktober 2019, 16:00 uur
Waar: Kerk van Zuiderwoude.
Entree: Volwassenen € 10,00, kinderen tot 18 jaar gratis
Reserveren: Per mail
Parkeren: Bij de kerk van Zuiderwoude (adres: Zuiderwouder Dorpsstraat 1) is beperkte parkeerruimte. Parkeer eventueel op de Gouw of bij het Dorpshuis (Zuiderwouder Dorpsstraat 41).