Kindervoorstelling zondag 5 februari… een datum om te onthouden!

Hakim Traïdia is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grotemensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Hakim op z’n best’ is een interactieve show voor kleine (vanaf 2 jaar), maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waar hij mee komt aanzetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend-en-een-nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Datum: zondag 5 februari 2023, 16.00-17.00

Entreeprijs: € 5,00

Locatie: Kerkje Zuiderwoude (Zuiderwouder Dorpsstraat 1), kerk open vanaf 15.30.

Parkeren: bij de kerk van Zuiderwoude is beperkte parkeerruimte. Parkeer eventueel op de Gouw of bij het Dorpshuis (Zuiderwouder Dorpsstraat 39).

Reserveren: om van een plek verzekerd te zijn, dan kunt u uw kaart(en) reserveren door een e-mail te sturen aan jeanne-reserveringen@catharinastichtingzuiderwoude.nl. Graag aantal volwassenen en kinderen bij de reservering opgeven.