Cultuur in de kerk Zuiderwoude | concerten, lezingen en exposities

Zondag 24 maart om 16 uur: het Duo Rusanovsky

Arthur en zijn vader Leon spelen voor u klassiek repertoire afgewisseld met bekende volksliederen en improvisatie. Ze hebben voor koningspaar en president gespeeld, én in de Blue Note in New York muziek gemaakt: nu komen ze naar het sfeervolle podium van de kerk in Zuiderwoude. Zij presenteren een levendig, melancholisch en emotioneel programma waarbij de viool, altviool, piano en gitaar in verschillende combinaties te horen zijn. Op het programma staat Mozart, een duo voor viool en altviool, en Bach/Gounods Ave…

Read More

Foto’s Neco Novellas: Chasing Traces

4 februari j.l. speelde dorpsgenoot Neco Novellas in de kerk van Zuiderwoude. Chasing Traces gaat over de muzikale reis die Neco heeft doorgemaakt: van de geluiden in zijn geboorteland Mozambique naar zijn avonturen in Portugal en Nederland. Bekijk de foto’s van dit concert gemaakt door Toon Vieijra.

Read More

Zondag 4 februari om 16.00 uur: Maak kennis met Neco Novellas

Neco Novellas in samenwerking met Guus Westdorp. Twee muzikanten, zang, gitaar, piano, met heel verschillende achtergronden. Tijdens dit unieke concert brengen zij nummers ten gehore van Neco’s laatste album ‘Chasing Traces’, dat hij samen met Toon Vieijra in Zuiderwoude heeft opgenomen. Dit album gaat over de muzikale reis die Neco heeft doorgemaakt: van de geluiden in zijn geboorteland Mozambique naar zijn avonturen in Portugal en Nederland.

Read More