Vrienden van Catharina

De CatharinaStichting organiseert culturele activiteiten in en om Zuiderwoude. Zoals het jaarlijkse kinderconcert, het jaarlijkse nieuwjaarsconcert en een aantal koffieconcerten. Daarnaast zijn er lezingen, tentoonstellingen en soms een festivaldag waarbij bezoekers ook actiever mee kunnen doen. De meeste activiteiten vinden plaats in het kerkje van Zuiderwoude.

Met de concerten en de andere activiteiten maakt de stichting geen winst. Door de toegangsprijs laag te houden, willen we het voor iedereen mogelijk maken om van onze programmering te genieten. Dit is alleen mogelijk met aanvullende donaties van fondsen, sponsors en donateurs.

Wij vragen u daarom om te overwegen u aan te melden als vriend van de CatharinaStichting Zuiderwoude. Als vriend doneert u een bedrag naar eigen keuze. Daarnaast kunt u specifieke activiteiten sponsoren, bijvoorbeeld het openingsconcert of het kinderconcert.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan als vriend van de CatharinaStichting.

Ja, ik meld me aan als vriend van CatharinaStichting