We mogen weer! Na ruim een jaar zonder culturele programmering in ons mooi kerkje bijten vier musici de spits af met een heerlijk recital.

Mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten treden zij op in de Kerk van Zuiderwoude met een sprankelend kamermuziekrecital rond Ravel’s fascinerende Chansons Madécasse voor bariton, cello, fluit en piano. In alle mogelijke vocaal-instrumentale combinaties wordt u meegenomen naar het Frankrijk van de Middeleeuwen, de Romantiek en de 20e eeuw.
Word verleid door Caplet’s onzichtbare fluit, hoor Charlemagne dromen voor de grote slacht in Dallapiccolas Rencevals, laat u onderdompelen in Duparcs ongrijpbare melancholie, Massenet’s aangrijpende hartstocht en Ravel’s exotische extravagance.

Julie Moulin (fluitiste van het Concertgebouworkest) en Stephan Heber (cellist van het Cello Octet Amsterdam) gaan voor dit concert samen musiceren met het vaste duo bariton Florian Just en pianist Jan-Paul Grijpink (vriendenkranswinnaars Concertgebouw Amsterdam en Schubertprijs Graz).

Julie Moulin                           – dwarsfluit
Florian Just                            – bariton
Stephan Heber                      – cello
Jan-Paul Grijpink                   – piano
Wijnand van Klaveren           – arrangementen

Programma
Charles Gounod (1818-1893) ~ Où voulez-vous aller? ~
Jacques Ibert (1890-1962) ~ Deux stèles orientées ~
Jules Massenet ( 1842 – 1912) ~ Élégie ~
Luigi Dallapiccola (1904-1975) ~ Rencesvals ~
Henri Duparc (1848 – 1933)
~
Extase ~
~ Le Manoir de Rosemonde ~
~ Sérénade Florentine ~
André Caplet (1878 – 1925) ~ Viens! Une flûte invisible ~
Maurice Ravel (1875 – 1937) Chansons Madécasses
~ Nahandove ~
~ Aoua ~
~ Il est doux ~
Charles Gounod ~ Sérénade ~

Aanvang 20.00, toegang gratis.

I.v.m. de nog geldende anderhalve meter coronamaatregel is er plaats voor slechts 30 bezoekers. Als u verzekerd wilt zijn van een plaats, dan kunt u uw kaart(en) reserveren door een e-mail te sturen aan jeanneklein@planet.nl