Twee try-outs van Paulien Cornelisse voor haar nieuwe programma Aanstalten.

Cabaretier Paulien Cornelisse gaat volgend jaar weer op tournee langs de theaters met haar vijfde cabaretprogramma. Voor de zomer pré-try-out ze graag een paar keer, waaronder bij ons in de kerk in Zuiderwoude.

‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden’ precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag. Het beste wat je kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen je eigen wereldje. 
‘Vaak weet je pas wat je wilt zeggen als je het al gezegd hebt,’  heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. 

NB Deze cabaretvoorstelling is ook geschikt voor mensen die wél veel zeker weten. 

Toegang € 12,50
Alleen contant betalen mogelijk. 

Vrijdag 9 juli, aanvang: 20.00
Zaterdag 10 juli, aanvang: 20.00
Deur open vanaf 19.45

Kaarten alleen op reservering, mail naar jeanneklein@planet.nl.
Vermeld duidelijk de datum waarvoor u wilt reserveren.

UITVERKOCHT, beide avonden.

Op 1,5 meter in de kerk betekent dat er ongeveer 40 mensen toegelaten kunnen worden, wilt u bij het reserveren aangeven met hoeveel mensen u bij elkaar kunt zitten, dus waar u geen afstand mee hoeft te houden? Dan kunnen wij daar rekening mee houden voor de placering. 

Bij de kerk van Zuiderwoude is beperkte parkeerruimte. Parkeer eventueel op de Gouw, of bij het Dorpshuis aan de Zuiderwouderdorpsstraat. Hier zijn twee gratis parkeerpleintjes: voor het bruggetje links en na het bruggetje links.