Koffieconcert 30 oktober aanvang: 11:30 uur

’t Gevolg bestaat sinds 2005 en brengt met een akoestisch instrumentarium (onder andere viool, fluit, trekharmonica, gitaar, Guitarrón en bodhran) een gevarieerd muzikaal programma. De groep maakt zelf arrangementen van traditionele muziek uit zeer uiteenlopende landen: van Mexico tot Zweden, van Frankrijk tot Canada. Ook de Nederlandse muzikale traditie wordt niet vergeten. Afwisseling is in het repertoire een belangrijk element.

‘t Gevolg werkt minder voor de hand liggend repertoire uit, zowel voor het eigen plezier, als om luisteraars te verrassen. Tegenstemmen, onverwachte ritmische effecten en spanningsopbouw zorgen voor verrijking van de liederen en instrumentale stukken.

“Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart”.

Van ‘t Gevolg verscheen de CD Van liefde en andere pijn. De CD bevat zestien nummers uit verschillende windstreken, en werd opgenomen en gemixt in de geluidsstudio van Jan-Paul van der Meij in Wijk aan Zee.

Bezetting; Hans van Deelen: zang, gitaar, mandoline, ukelele; Doortje Schroevers; zang, viool, blokfluit, mandoline; Marcel van der Vloet; zang, trekharmonica, gitaar.