Zaterdag 11 mei aanstaande is er weer de jaarlijkse Catharinawandeling. Dit keer richting Twello. We hebben een gevarieerde route uitgezocht. Vertrek ’s morgens vanuit Monnickendam om 8.00 uur en ’s avonds zijn we stipt op tijd om 20.00 uur terug in Monnickendam.

Op een spectaculaire plek zal koffie/thee en lekkers voor ons klaar staan, waarna we door het kenmerkende coulissenlandschap gaan wandelen: door de mooie uiterwaarden van de IJssel, over landgoederen, afgewisseld door stukken bos (ongeveer 10 km).

Tussen de middag is er gelegenheid om te lunchen in een heerlijk restaurant.  Dit is voor eigen rekening. Uiteraard kun je je eigen brood meenemen. Na de lunch is er de mogelijkheid in de koekstad Deventer door te brengen. Deventer biedt een keur aan bijzondere, grappige, mooie en unieke winkels. Voor de meer ervaren wandelaars is er nog een rondgang door de prachtige landelijke omgeving.    

Vanzelfsprekend dineren we met z’n allen in een pittoresk en culinair restaurantje. U kunt zich opgeven door een email te sturen naar. Greta Honingh Pauw De kosten voor deze gezellige dag zijn 55 euro. Inschrijving gaat naar datum van binnenkomst.

De Catharinawandeling wordt georganiseerd door Cora Vlaming, Joke van der Meer en Greta Honingh-Pauw