Optreden in Zuiderwoude – Delightful3 – Van Old school naar Delightful

Delightful 3 is de close harmony zanggroep van dit moment. Drie vlotte, talentvolle vrouwen met een verfrissende kijk op het close harmony zingen. Muziek van de Andrew Sisters, Puppini Sisters en nog veel meer close harmony muziek. De showelementen, de prachtige samenklanken, de intense kracht en de mooie, herkenbare teksten creëren een moment om aan de drukke werkelijkheid te ontsnappen en terug te keren tot jezelf. Je krijgt de kans om werkelijk je batterij weer op te laden met Marieke Koopman, Eva Schuurman en Ingrid van Houwelingen!

Waar:                  Kerk van Zuiderwoude

Wanneer:            zondag 30 september 2018 | 11:00-12:30 | kerk open om 11:00

Dienst                  ook van harte welkom bij de dienst

Entree:                vrijwillige bijdrage

 

Programma – Van Old school naar Delightful

Een liedjesprogramma, met als hun grootste  inspiratiebron de Andrew Sisters. Maar ook  arrangementen van hedendaagse bekende muziek passeren de revue zoals Get Happy (gemixt met O Happy days en Happy days are here again), Could it be magic (Barry Manilow) en een Starsisters medley bestaande uit: Boogie woogie bugle boy, South American way, Bei mir bist du schön. En ook I will survive (Gloria Gaynor), River (Joni Mitchell) en It don’t mean a thing (Duke Ellington).

 

Ingrid van Houwelingen

Ga je naar een theaterconcert van mij, dan ga je naar een avond muziek, gevoel en expressie”. Ieder nummer wordt zorgvuldig uitgekozen en heeft een doel, een betekenis. Het kan in een kleine setting zijn met een piano, maar ook lekker swingen met bigband of harmonie orkest. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een lekker avondje uit vol mooie muziek en een krachtige expressie.

http://www.ingridvanhouwelingen.nl/

 

Eva Schuurman

Eva is een zeer veelzijdig artiest met een zeer breed repertoire en interesse. Afgestudeerd in zowel musical als klassieke zang en in beide werkvelden actief. Eva denkt niet in hokjes en heeft al diverse soloconcerten gegeven waarin ze een zeer divers repertoire ten gehore brengt; musical, kleinkunst, operette en opera. Dit veelal gecombineerd met een gezonde dosis humor en zelfspot. Sinds 2012 is Eva verbonden aan ‘The Bach Choir of the Netherlands’ o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink.

http://www.creatieva.nl/

 

Marieke Koopman

Marieke is artiest en entertainer in hart en nieren. Op het podium springen haar interpretatie en interactie met het publiek direct in het oog, maar ze weet ook een feestje te bouwen. Zo zingt zij jazz- en big band­repertoire, maar ook het musical- en poprepertoire is Marieke niet vreemd. Momenteel zingt Marieke bij het IJ-combo, de Big Fun Band, Delightful 3 en doet ze regelmatig mee aan verschillende losse muziekprojecten.

http://mariekekoopman.nl/

Meer informatie om te beluisteren en te lezen

https://youtu.be/r7no3R3w3gw

https://www.facebook.com/Delightful3-999240230189892/

http://www.delightful3.com/

http://www.catharinastichtingzuiderwoude.nl